Als er een letter op kan, kunnen wij het leveren.

Reclame

U heeft een geweldig product of u bent de beste in uw vak. Toch heeft u het gevoel dat u nog steeds klanten mis loopt omdat uw bedrijf niet opvalt tussen alle andere bedrijven. Daar moet verandering in komen!

Laat uw bedrijf opvallen

Iedereen moet weten waar u gevestigd bent en/of wat u precies doet! Daar hebben wij verschillende middelen voor. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan belettering op uw auto of de gevel van uw winkel transformeren in de stijl van uw winkel. Zelfs voor lichtbakken bent u bij ons aan het goede adres.

Promoot uw bedrijf

Er zijn klanten langs geweest maar u wilt natuurlijk dat deze klanten terug komen. Wij bieden een breed assortiment aan giveaways en relatie geschenken die klanten helpen om aan u te denken. Hierbij kunt u denken aan pennen, sleutelhangers of aanstekers. Maar zelfs paraplu’s, bekers, handdoeken, notitieblokjes, ijskrabbers en usb-sticks zijn in de mogelijkheid. Door deze functionele geschenken zullen uw klanten telkens weer herinnert worden aan uw bedrijf en daarom sneller terug keren als hun iets nodig zijn wat u aanbied.

Actie’s en evenementen

Het is tijd om nieuwe klanten te trekken en u trekt alles uit de kast om dit te realiseren. Een paar mooi beachvlaggen op de stoep en een groot spandoek boven u winkel zullen het geweldig doen! Maar heeft u wel eens gedacht aan blow-ups? Wij kunnen zelfs op maat gemaakte opblaas figuren leveren precies naar uw wens.

Reclame verspreiding

Bijna in ieder huis houden worden de reclame folders door gespit opzoek naar de juiste deal! Het zou natuurlijk geweldig zijn als daar een folder tussen zit van uw bedrijf. Wij kunnen u helpen met het creëren van een mooie folder of flyer en wij hebben zelfs de mogelijkheid om deze folders voor u te verspreiden. U kunt uw folder zelfs door het hele land deur aan deur versturen!

Samen uw plan werkelijk maken?