Als er een letter op kan, kunnen wij het leveren.

Presentatie

Uw wilt uw bedrijf bekend maken op een beurs, congres of informatiemarkt maar hoe trekt u daar nou de aandacht! Wij hebben veel mogelijkheden die er voor zorgen dat uw presentatie er uit zal springen! Maar ook als u een product of dienst in uw eigen pand wil aanduiden is dit een perfecte manier!

Beurs presentaties

U heeft vaak beschikking over een kleine ruimte waar uw product centraal staat. Naast alle andere stands moet die van u opvallen en daar zijn veel verschillende manieren voor! Wij zijn in de mogelijkheid om een complete stand te creëren in de door u opgegeven maten die precies naar uw wensen is ingericht. Er zijn achterwanden die gemakkelijk in en uit elkaar gehaald worden en zelfs complete etalages die de stijl van uw bedrijf matchen.

Rol-up displays

Wilt u een opvallend object in uw winkel of bij uw stand? Dan bent u opzoek naar rol-up displays. Deze displays kunt u snel en gemakkelijk plaatsen en zijn een echte eye catcher! Of u deze nou op de zaak heeft staan of midden op straat, gegarandeerd trekt u hier klanten mee.

Bijpassende kleding

Om alles compleet te maken hebben wij ook een breed assortiment aan bedrijfskleding. Speciaal bedrukt met uw logo weet iedereen direct welk bedrijf u vertegenwoordigd en zullen voor vragen gemakkelijk naar u toe lopen. Zelfs als u niet op een beurs staat is dit een waar visite kaartje!