Als er een letter op kan, kunnen wij het leveren.

Evenementen

U heeft een geweldig evenement en er zullen veel mensen komen. Om uw evenement in goede banen te leiden bent u verschillende dingen nodig. 

Uw evenement promoten

Voordat uw evenement begint moet iedereen weten wanneer uw evenement plaatsvind! Hierbij kunt u denken aan een mooie poster die overal hangt en flyers doen het ook altijd goed. Maar u kunt er ook voor kiezen om grote spandoeken op te hangen of mensen op pad te sturen met bedrukte t-shirts die flyers uitdelen. Er is van alles mogelijk! Misschien zelfs meer dan u denkt.

Entree kaarten

Om lange rijen bij de kassa te voorkomen kunt u kiezen voor entreekaarten. Maar ook om een professionele indruk te geven aan uw bezoekers zijn entree kaarten een waar succes! Wij kunnen u helpen met het ontwerpen en drukken van al uw entree kaarten. En het is zelfs mogelijk om een unieke barcode op iedere kaart te zetten zodat niemand deze na kan maken.

Consumptiemunten

Verkoop is een groot inkomsten bron op evenementen. Maar als er lange rijen staan zal dit nadelig werken voor uw omzet. Om dit proces te versnellen kunt u denken aan consumptie munten. Het is zelfs mogelijk om de consumptiemunten te bedrukken zodat de munten op uw evenement uniek zijn!

Polsbandjes

Er wordt streng gecontroleerd op de verkoop van alcohol aan minderjarigen en u wilt dit natuurlijk goed maar vooral ook gemakkelijk regelen. Heeft u wel eens aan polsbandjes gedacht? Voor bar medewerkers is het gemakkelijk te zien of iemand oud genoeg is voor bepaalde drankjes. Maar ook als bezoekers even van het terrein af willen is een polsbandje erg makkelijk! Zo kunt u gemakkelijk zien of iemand terug op het terrein wil of een kaartje moet hebben.

Samen uw plan werkelijk maken?