Als er een letter op kan, kunnen wij het leveren.

Drukwerk

Vaak wordt gezegd dat drukwerk vervangen wordt door het internet maar uit onderzoek wijst dat informatie overdracht beter werkt van af een papier dan van een beeldscherm. Daarnaast valt drukwerk ook beter op dan een stukje tekst wat gemakkelijk weg klikt.

Visitekaartjes

Om uw connecties uit te breiden zijn visite kaartjes een perfect middel. Al uw gegevens op een klein kaartje die perfect in een portemonnee past zodat die gegevens altijd in de buurt zijn. Wij hebben veel mogelijkheden voor uw visite kaartjes waarmee u deze precies uw bedrijf weergeven.

Brieven en enveloppen

Tussen alle post die iemand ontvangt is het goed dat uw brief opvalt! Uw klant weet direct dat er post binnen is van uw bedrijf en zodra de envelop open is matcht de brief ook precies met de stijl van uw bedrijf.

Plak er een sticker op

U wilt natuurlijk dat uw klant weet dat een product van u is! Stickers zijn daar ideaal voor. precies ontworpen zoals u ze wilt weet de klant direct dat dit product van u is. Zelfs doming stickers zijn een mogelijkheid. Dit zijn stickers met een transparante bolling er op wat een luxe uitstraling geeft aan uw sticker.

Garantiestickers

Wilt u zeker zijn dat uw product ongeopend is? Een unieke garantiesticker van uw bedrijf zorgt er voor dat niemand stiekem de verpakking open maakt zonder dat u dit kunt zien.

Waarschuwingsstickers

In uw bedrijf moet u soms dingen aanduiden doormiddel van symbolen. Deze symbolen moeten aan verschillende eisen voldoen maar dit is een hoop speurwerk. Wij hebben de kennis in huis om deze stickers voor te produceren en er zeker van te zijn dat deze ook lang mee gaan.

Samen uw plan werkelijk maken?